Yeni aileler kurmaktan gurur duyuyoruz. Gelin hayalinizi birlikte gerçekleştirelim!

Kıbrıs Tüp Bebek Kadınlar Kulübü

Kıbrıs Tüp Bebek Kadınlar Kulübü

Hamile kalmakta güçlük çeken bayanlar artık İnternet’te kadınlar kulübü gibi sitelerde dertlerini paylaşıp Kıbrıs dahil değişik ülkelerde tüp bebek tedavisi için araştırmalar yapıyor.

Bebek sahibi olmak isteyip de olamayan çiftler için teknoloji artık öyle güzel nimetler sunuyor ki büyük başarı oranları ile hiç bebek sahibi olamayacağını düşünen çiftler de bu duyguyu yaşayabiliyor. Kıbrıs’ta yer alan Dünya Tüp Bebek Merkezi de bu son teknolojilerden sonuna kadar yararlanıyor ve tecrübeli alanında uzman personeli ile çiftlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Dünya Tüp Bebek Merkezi’nde tüp bebek konusuna dair her türlü tedavi hizmeti sunuluyor. Yumurta hücresi sıkıntılı olan kadınlar için de, sperm hücresi gebelik için kullanılamayan erkekler için de hatta iki üreme hücresi de sıkıntılı olan çiftler için bile çözümler sunuluyor.

Merkezde gerçekleştirilen tedavi yöntemlerinden olan yumurta donasyonu kadının kendi yumurtaları ile gebe kalamadığı durumlarda uygulanan bir yöntemdir. Yumurta bağışı ile kadının hamile kalması sağlanabilmektedir. Bağışı kabul edilen donörün birçok sağlık testinden geçmesi gerekmektedir. İster fiziksel olsun ister psikolojik, sağlığı iyi durumda olmayan bağışçılar donör olarak kabul edilmezler. Ancak ailenin tanıdıklarından donör olmak isteyen olursa çiftin onayı ile buna izin verilebilmektedir.

Hamilelik sürecinde döllenmenin sağlanabilmesi için sağlıklı erkek sperminin ve sağlıklı kadın yumurtasının olması şarttır. Kadının yumurta hücreleri sağlıklı ancak erkek sperm hücreleri sıkıntılı ise bu sefer uygulanan yöntem sperm donasyonu tedavisi olmaktadır. Erkekte hiç sperm yoksa testislerden de herhangi bir şekilde sperm elde edilemiyorsa sağlıklı bir donörden alınan sperm ile gebelik işleminin gerçekleşmesi için işlemler başlatılabilir.

Bazı durumlarda çift sağlıklı olsa dahi hamile kalınma sürecinde komplikasyonlar yaşanabilir. Çiftlerin üreme hücrelerinin yapay bir ortamda döllenerek anne karnına yerleştirilmesi gerekebilir. Bu işlem de Dünya Tüp Bebek Bebek Merkezi’nde kolaylıkla yapılabilmektedir.

Türkiye’de bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin her isteğine cevap veren tedavi yöntemlerin uygulanması kolay olmayabiliyor. Özellikle yumurta donasyonu gereken durumlarda gerekli yasal izin Türkiye’de olmadığı için bu alanda en başarılı ve en yakın yer olan Kıbrıs tercih ediliyor. Merkezi Girne’de olan Dünya Tüp Bebek Merkezi her türlü yasal izne sahip olarak tedavileri gerçekleştirmektedir. Girne’de kurulan ilk merkez olması ile buradaki en tecrübeli ve en köklü tüp bebek merkezi olduğunu kanıtlamaktadır.

Kadrosunda bulunan deneyimli personel Dr. Berk Angün ile beraber en verimli tedaviyi sunmayı amaçlamaktadır. Bebek sahibi olma kararı çiftler için çok zor verilen bir karardır. Bu karar verildikten sonra da normal yollardan başarılı olunmadığı takdirde psikolojik olarak çiftler oldukça olumsuz etkilenir. Dr. Berk Angün de bu durumun hassasiyetinin farkında olarak tedavilerin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Her çifte uygulanan genel prosedür aynıdır. Her çift aynı şekilde özverili bir hizmet görmektedir. Ancak bu genel prosedür üzerinden çiftlere yanıt verecek en uygun yöntemler seçilerek kişilere özel tedaviler uygulanmaktadır. Dünya Tüp Bebek Merkezi’nde emin ellerdesiniz.

Faydalı Bilgi? Paylaş!