Yeni aileler kurmaktan gurur duyuyoruz. Gelin hayalinizi birlikte gerçekleştirelim!
Ailenizi Birlikte Kuralım. Bize Güvenin.

%98 Hasta memnuniyeti

Yeni Merkezimiz

sizi bekliyor

Anne ve Baba olmaya ilk adımınız

Hayatın en muhteşem yolculuğuna çıkın

Ailenizi birlikte kuralım.

Bize güvenin.

%98 Hasta memnuniyeti

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi - Dünya IVF

Yeni aileler kurmaktan gurur duyuyoruz. Gelin hayalinizi birlikte gerçekleştirelim!

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak güler yüzlü ve uzman ekibimiz, tüm tüp bebek tedavilerini hastalarımıza yüksek başarı oranı ve %98 hasta memnuniyetiyle birlikte sunuyoruz! Mutlu anne babaların mutlu çocuklar yetiştirdiğine inanıyoruz ve bu sürecin parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

TEDAVİLER

Yumurta (oosit) donasyonu, diğer bir adıyla yumurta nakli tedavi süreci ve donör eşleşmesi süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sperm donasyonu tedavisi’nin sperm bankası’ndan alınan spermle nasıl gerçekleştirildiği ile ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Donasyon tedavilerinde hem banka spermi hem de donör yumurtası gerektiren durumlar için kullanılan embriyo donasyonu tedavisi ile ilgili bilgiler için tıklayın.

Tüp bebek nedir? Tüp bebek nasıl yapılır? Aşamaları nedir? Nelere dikkat edilmesi gerekir? Kıbrıs tüp bebek merkezi tedavi süreciyle ilgili tüm sorularınıza cevapları buraya tıklayarak bulabilirsiniz.

Tüp bebekte PGT (Preimplantasyon Genetik Tanı) ile ne gibi genetik anomalilere bakılabildiği ile ilgili geniş bilgi için buraya tıklayabilirsiniz

Tıbbi endikasyonların gerektirdiği durumlarda kullanılan taşıyıcı annelik ile ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Değişik sebeplerden dolayı yumurta (oosit) dondurma süreci geçirmesi gereken kadınlar, süreçle ilgili detaylı bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirler.

Değişik sebeplerden dolayı sperm dondurma süreci geçirmesi gereken erkekler, süreçle ilgili detaylı bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirler.

Tüp bebek tedavisi geçirmiş ve embriyolarını dondurma yoluyla muhavaza etmek isteyen çiftler konuyla ilgili detaylı bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirler.

Aileniz'in geleceği bizim için önemli.

Kıbrıs Dünya Tüp Bebek Merkezinde neler bulacaksınız?

Adil ve rekabetçi fiyat politikası İleri yaştaki kadınlara tedavi imkanı Çok dilli hasta destek ekibi Anonim donörler Bekleme listesiz tedavi imkanı Kıbrıs’ın en büyük yumurta bankası Donörlere genetik test Ücretsiz EmbryoScope+®️ & RI Witness®️ ISO 9001 Kalite Yönetimi Sertifikası İnfertilite üzerine uzman ve tecrübeli ekip Kişiye özelleştirilmiş tedavi protokolleri Laboratuvar ve Ameliyathane’de en son teknolojiler Yüksek Başarı Oranları

Kıbrıs Dünya Tüp Bebek Merkezi’ni Farklı Kılan Nedir?

Bir aile olduğumuz gerçeğiyle başlamak isterim.

Bu merkezi babam, mümkün olduğunca fazla çifte yardımcı olmak ve onların ebeveynlik hayallerini gerçekleştirmek amacıyla kurmuş. Bu önemli görevi tek başına gerçekleştiremezdi. 2008 yılında, Doktor Berk Angün kuruluş aşamasında Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi’mize katıldı. Bugün, kendisi ailemizin bir parçası ve ben ve kız kardeşim ile birlikte ailelerin hayallerini bir sonraki aşamaya taşımak adına hep beraber çalışmaktayız.

Yıllar boyunca, binlerce çifte aile olmaları için yardım ettik. Bu yolda ilerledikçe, ailemiz 7 üyeden 35 üyeye kadar büyüdü. Dünya çapında birçok çifte hizmet veren merkezimizde tedavinizi olurken mümkün olduğunca rahat ve güvende hissedebilmeniz adına 8 farklı dil konuşur hale geldik.

Yeni merkezimiz, üstün teknolojilerle donanımlı laboratuvar ve ameliyathaneleriyle Dünyanın en büyükleri arasında olduğu için gurur duyuyoruz.

Girne’de bulunan Kıbrıs Dünya Tüp Bebek neden doğru bir seçimdir?

En büyük farkımız, yaptığımız şeyi sevmemizdir. Sizin bir ebeveyn olmanıza yardımcı olmak bizim görevimiz. Tedavinizin başarısı ile canı gönülden ilgileniyoruz ve bunu da, bir aile olarak sevgi dolu bir şekilde yapıyoruz.

Eğer bu yeterli değilse, size anlattıklarımızı başarılarımız ile destekleyebiliriz.

500’ün üzerinde Tüp Bebek Merkezi’nin elde ettiği neticeleri ve kalitelerini araştıran bağımsız bir otorite olan Küresel Klinik Değerlendirme (GCR) kuruluşu resmi ölçütlerine dayanarak, Avrupa’daki en iyi Tüp Bebek merkezleri arasında 7. Sırada yer almaktayız. Ayrıca, yüksek hamilelik oranları göz önünde bulundurarak, tedavi gören çiftleri karşılaştırdığımızda da, Kıbrıs’ta ilk sırada bulunmaktayız. Lütfen diğer ailelerin referanslarını okumak için biraz zaman ayırın ve Girne’de bulunan Kıbrıs Dünya Tüp Bebek Merkezi’ni seçenler tarafından neden bu kadar yüksek başarı puanı aldığını kendiniz gözlemleyin.

Sizin durumunuz hakkında daha detaylı konuşmak ve engellerinizi aşmanıza yardımcı olmak için, ön yargılarınızı kırın ve bizimle iletişime geçin. Sürece başlayabilmemizin tek yolu budur. Bu sayede hem siz hem de geleceğiniz için mümkün olan en iyi kararı verebilirsiniz.

Biz, sizin için buradayız. Bizimle iletişime geçin ve ailenizi birlikte kuralım.

Özgü Özün,
Dünya Tüp Bebek Merkezi Yöneticisi, Girne

MUTLU ANNE VE BABALARIMIZDAN BiRKAÇ SÖZ

Dünya Tüp Bebek Merkezi için yorum yazmaktan mutluluk duyuyorum. Son derece sıcak, nazik, sabırlı ve profesyonel bir hizmet aldım. Avrupa’da yaşıyorum ve hasta koordinatörüm beni tedavi süreciyle ilgili kapsamlı ve zarif bir şekilde bilgilendirdi. Merkeze vardığımda tıbbi ekip beni bu hassas anda son derece nazik ama profesyonel bir şekilde karşıladı. Donmuş embriyolar çözülüp transfer edildi. 11 gün sonraki gebelik sonucum pozitif çıktı. Merkez son derece hijyenik ve temizdi. Tüm ihtiyaçlarım karşılandı. Dünya Tüp Bebek Merkezi’ne en derin duygularla teşekkür eder, tüm tüp bebek düşünen çiftlere bu sıcak ortamda tedavi görmeyi tavsiye ederim!

- Danielle Ashcroft

Dr. Berk bugüne kadar tanıdığım en asil doktor! Tüm ekip muhteşem. Onlar sayesinde Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. İlk seferde hamile kalmak isteyenlere tavsiye ederim!

- Esra Münir

Başta Dr. Berk bey olmak üzre bize en başından ve en sonu kadar yardımcı olan Tuğçe hanıma, hemşire Nazlı Çatak hanımefendiye ve tüm personele sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Hepside o kadar çok iyiler ki anlatamam. Rabbim hepsinden razı olsun. İyiki varlar, sonsuz kez teşekkürler DÜNYA TÜP BEBEK MERKEZİ.

- Muzaffer Bolat

15 yıl ve dört ülkede (Avusturya, İsviçre, Türkiye ve Kıbrıs) bir çok başarısız tüp bebek denemesinden sonra hayatımda ilk kez hamileyim! İnanılmaz derecede mutluyum ve Dünya Tüp Bebek Merkezi’ne minnettarım. İyiki onları çocuk sahibi olma arzumdan sonsuza dek vazgeçmeden bulabildim.

- Chaput Tanja Jäggi

MUTLU ANNE VE BABALARIMIZDAN BiRKAÇ SÖZ

EN SON EKLENEN BLOG MAKALELERİMİZ

Tüp Bebekle ilgili son gelişmeleri Blog sayfamızdan takip edebilirsiniz

Sperm Bankası Nedir - Dünya Tüp Bebek Merkezi
Sperm Donasyonu
DR Berk Angün

Sperm Bankası Nedir?

Türkiye’de yasalar sperm bankası kullanımı ile kadınların anne olmasını yasaklamasa da uygulanması için izin de vermiyor. Bu işlemi yaptırmak isteyenler yurtdışından başvurularını yaparak işlemleri gerçekleştirebiliyorlar.

Detaylı bilgi

8,650

Bebek

98%

Hasta memnuniyeti

1,350

Yumurta bankamızdaki yumurta sayısı

RAKAMLARDAN BAHSEDELİM